sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Ihania ystäviä ja lauantain kuulumisia

Parasta on nähdä ystäviä pitkästä aikaa ja nauraa niin, että vatsaan sattuu. Eilinen aamu alkoi teellä sekä melkein muroilla ja jogurtilla. Kuten olen aiemmin kirjoittanutkin, en ole raskauden aikana pystynyt syömään mitään makeaa. Ostin kuitenkin pitkästä aikaa jogurtin ja yritin valita mahdollisimman raikkaan maun. Päädyin sitruunan makuiseen uutuuteen. Odotuksistani huolimatta, en pystynyt herkullisen näköistä jogurttia syömään. Seuraavaksi kokeilen kyllä luonnonjogurttia! 

Aamiaisen jälkeen aloin ahertamaan erään koulutehtävän parissa, jonka haluan saada valmiiksi ennen kuin lähdemme reissuun. Jossain vaiheessa tein meille pikaisesti ruokaa edellispäivän uusista perunoista ja lihapullista. Niiden oheen keitin parsakaalia, rakastan muuten sitä. Voisin syödä pelkkää parsakaalia. Katoin yksinkertaisen ruuan yksinkertaisen kauniisti ja pelkistetysti. 

Illalla meillä oli ystäväni valmistujaiset. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa parhaimpia ystäviäni, viime kerrasta oli kulunut aivan liian pitkä aika. Toivottavasti kesän aikana voimme nähdä useammin, kun kaikkien opiskelu- ja työkiireet helpottavat. Parasta on kuitenkin se, että aina kun näemme, tuntuu, että olisimme nähneet edellispäivänä. Jutut jatkuvat siitä, mihin ne viimeksi ovat jääneet. Olen kiitollinen siitä, että minulla on ystäväni. 

Nyt rupean pakkaamaan. Lähdemme ajamaan ensi yönä Helsinkiin ja lento kohti Kyprosta lähtee huomenna aamuseitsemältä. Arvatkaa olenko innossani? Aivan ihanaa päästä viikoksi lämpimään, kun täällä Suomessa sää ei ole ollut taas viime päivinä kovin kesäinen. 

Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti