lauantai 15. heinäkuuta 2017

Meikkituotteet ja festarimeikki

Eilen ennen Suomipop -festareille lähtöä kuvasin tämän hetkiset meikkituotteeni ja festarimeikin. Tällä hetkellä en ole kovin paljon panostanut meikkeihin ja olenkin aina pikapikaa ostanut uuden tuotteen loppuneen tilalle. Olisikin aika päivittää koko meikkipussin sisältö sopimaan iholleni ja tarpeisiini. Kun investoi kunnon meikkeihin, on meikki huomattavasti mukavampi tehdä ja tuntuu kasvoilla kivemmalta.
Tämän hetken ehdoton lempparituotteeni on tuo L'Oréal Nude Magique BB-cream. Ostin sen kesän alussa ja ihastuin siihen heti. Sillä saa tehtyä ihanan raikkaan ja kevyen meikkipohjan, ja toisaalta peittävämpään meikkiin se menee todella hyvin meikkivoiteen alle. Toinen hyväksi todettu tuote on Maybellinen The Falsies Push Up Drama -ripsiväri. Siinä on todella hyvä harja ja väriä tulee kerralla kunnolla.


Itselläni on kasvoissa sen verran paljon näppylöitä ja arpia, että meikkipohjan kunnollinen tekeminen on tärkeintä. Tässäkin pitäisi mennä päivittämään meikkituotteet asiantuntijan kanssa, sillä tuntuu, että en ole löytänyt itse sopivia tuotteita iholleni.
Luomiväri. Harvoin käytän näin tummaa silmämeikkiä, mutta festareille halusin käyttää tuota Maybellinen The Rock Nudes -luomiväripalettia. Siinä on mielestäni kivoja värejä ja kunnolla pikmenttiä.
Valmis festarimeikki!

8 kommenttia:

 1. Itse käytän meikkiä harvoin koska olen niin allerginen ja kotona paljon. Olisi omassa meikkipussissa päivitettävää! Ihania sävyjä paletissa ja hyvältä näyttää meikki :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en aina jaksa kotona meikata ja täältäkin löytyy päivittämisen tarvetta kyllä. Kiitos! :)

   Poista
 2. Tulipa kiva meikki! Nuo sävyt sopii hyvin sinisiin silmiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Oon vähän hukassa aina, minkä värinen silmämeikki olis hyvä näihin silmiin :D

   Poista