keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Melkein toivoton juhlamekon etsintä - mekko raskausmahalle

Kuten aina, jätin juhlamekon hankkimisen viime tippaan. Me ollaan menossa lauantaina Petterin kaverin häihin ja tarvitsin mekon, joka sopii raskausmahan kanssa. Olin miettinyt mielessäni jo hyvissä ajoin millaisen mekon haluan, mutta kun menimme kauppaan, ei sellaista löytynyt mistään. Mietin monta kertaa siinä kauppoja kierrellessä, että jos olisin ollut liikkeellä aiemmin ja älynnyt katsoa nettikauppojen valikoimaa, ei olisi taas tarvinnut stressata näin paljoa. Ensi kerralla sitten fiksummin. Juhlamekko kuitenkin löytyi ja olen erittäin tyytyväinen siihen. Tässä vähän osviittaa siitä, millaisen mekon puen lauantaina päälle. Asun kokonaisuudessaan näette häiden jälkeen. 
Tykkään todella paljon tuosta Lindexin Holly & Whyte -merkistä, joten oli onni, että tämä yksi kappale oli jäljellä. Vielä pitäisi ennen perjantaita käydä ostamassa mekkoon sopivat korut ja miettiä, mitkä kengät lauantaina laitan. Voi, kuinka paljon haluaisin laittaa korkkarit, mutta luulenpa, että jossain vaiheessa jalat voi väsyä turhan paljon. Taidan siis tyytyä balleriinoihin. 
 
Oikein ihanaa keskiviikkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Hyvä, että juhlamekko lopulta löytyi! Näin pienen kurkistuksen perusteella näyttää oikein kivalta :)

  https://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hienoa että mekko löytyi! Ihania juhlia teille!

  VastaaPoista
 3. Kiva että löysit hyvän mekon Lindexiltä. Juu korkkarit ei oikein käy vauvaa odottavalle, jalat turpoaa, jos joutuu pitkään seisomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei noi korkkarit houkuta yhtään tällä hetkellä :D Ei kestä jalat! :D

   Poista
 4. Holly & Whyte on minunkin suosikkejani ja molempien raskauksien aikana löysin muuten itsekin merkiltä sopivia vaatteita 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo merkki tosiaan on ihana ja sopii raskaana olevillekin! :)

   Poista
 5. Näyttää ihanalle mekolle! :) En malta odottaa, että näemme koko asukokonaisuuden juhlien jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi löysin tuon mekon :) Nyt asu on jo tosiaan julkaistu :)

   Poista