sunnuntai 13. elokuuta 2017

Kesälomareissu Tuuriin

Meillä on ollut perheen kesken perinteenä vuosien ajan käydä kesälomalla Tuurissa. Vaikka itse Keskisen kyläkauppa on menettänyt hohtonsa jo aikaa sitten, on reissu tärkeä kesätraditio. Tälläkään kertaa ostoskoriin ei päätynyt mitään ihmeellistä, mutta meillä oli tosi kivaa perheen kesken. Kuuluuhan reissuun yhteistä aikaa, ruokaa, naurua ja jutustelua. Tänä vuonna kävimme lisäksi Miljoona Tivolissa, joka oli auki viimeistä viikonloppua. Tosi kiva tivoli lapsille, ja kaiken lisäksi alle 13 -vuotiaat pääsivät ilmaiseksi kaikkiin laitteisiin.
 
Nyt ollaan jo siinä vaiheessa raskautta, että tuollaiset pitkät päivät jalkojen päällä alkaa käymään todella raskaiksi ja olinkin ihan tuhannen väsynyt illalla, kun tulimme kotiin. Tässä kuitenkin joitakin kännykällä napsittuja kuvia.
 
Minkälaisia kesäperinteitä teillä on? Oletteko käyneet Tuurissa?

10 kommenttia:

 1. Kiva tuollainen joka vuotinen perinne! Ihana laukku sulla muuten, mistähän mahtaa olla? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perinteet ovat kivoja! Niitä aina odottaa :) Tuo minun laukku on ostettu ulkomailta, mutta on Michael Korsin laukku, joten löytyy Suomestakin :)

   Poista
 2. Munkin kesäperinteisiin kuuluu, että käyn joka kesä vähintään kerran tuolla. Tänä kesänä käyntikertoja tosin on tullut jo kaksi :D En oo kuitenkaan ikinä käynyt tuolla Tivolin puolella, mutta olisi kiva kyllä käydä.

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen kerta oli minullekin tuo Tivoli. Eihän siellä aikuisille ole niinkään laitteita, mutta lapsille tosi kiva paikka :)

   Poista
 3. Meillä ei ole vakiintuneita perinteitä. Ollaan ja möllötellään. Ja kesä kuluu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleminen ja möllöttely on myös mukavaa kesällä :)

   Poista
 4. Talvella Tuuri on myös oikein kiva :) Itseasiassa mulla ei oikeastaan ole kesäperinteitä, ehkä ainoastaan mökkeily? :)

  www.dailychic.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, on tullut käytyä Tuurissa myös esimerkiksi jouluostoksilla :) Mökkeily on myös kiva kesäperinne :)

   Poista
 5. En oo koskaan käynyt Tuurissa, tuo pitäisi kyllä testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, vaikka ei se mitenkään ihmeellinen ole, mutta jotain hienoo siellä on :D

   Poista