perjantai 12. tammikuuta 2018

Leluvinkkejä vauvalle

Vauvoille on tarjolla kaikan näköisiä leluja ja meillekin niitä on kertynyt jo laatikollinen. Suosituimpia leluja meidän Wiljami 3 kuukautta mielestä ovat kaikki mahdollisimman värikkäät, rapisevat, kolisevat ja vinkuvat kapistukset. Jännä miten ne äitin lempparit, suloiset pehmolelut, eivät Wiljamia kauheasti kiinnosta. Ymmärrettäväähän se on, sillä jo kuusiviikkoinen vauva näkee värejä ja tykkää niitä katsella. Sisustukseen sopivat värittömät leikkimatot ja lelut kannattaa siis jättää suosiolla kauppaan. 
Tässä esittely Wiljamin lemppari leluista. Wiljami alkaa viihtymään pikku hiljaa koko ajan kauemmin leikkimatolla. Erityisesti hän tykkää tuijotella kaaresta roikkuvasta peilistä itseään. Tuo helistin saa Wiljamin nauramaan ääneen. Kunhan hän oppii pitämään itse leluja kädessään, voin vain kuvitella, kuinka hauskaa hänellä on. Krokotiili roikkuu meillä yleensä Wiljamin keinussa. Sitä hän tykkää heilutella nyrkeillään ja kuunnella kun me rapistellaan krokon mahaa. Värikäs pehmokirja, joka rapisee ja helisee saa Wiljamin mielenkiinnon aina. Kirjaa hän tuijottelee, kun sitä rapistelee ja heiluttaa. Unipupua olen alkanut nyt pitämään Wiljamilla unilla. Wiljami on alkanut jo hypistellä pupun korvia unta odotellessa, mikä helpottaa rauhoittumista. Ekstrana tuo potkuauto. Se odottelee vielä Wiljamin kasvamista. Siitä tulee varmasti myös yksi lemppareista meidän perheessä. Nyt se toimii sisustuselementtinä olohuoneessa.
Minkälaisia lempileluja teidän vauvoilla on?

8 kommenttia:

 1. IHANA VAUVA <3 <3 <3 En kestä.

  Mun pojalla kuusi vuotta sitten kun oli vauva, niin just leikkimatto ja helistimet oli lemppareita. =)

  VastaaPoista
 2. Oi miten suloinen hän on! Ihana pieni ihme. Tytöt tykkäsivät samanlaisista värikkäistä ja rapisevista, niin ja pienistä muovimarakasseista . Käy kurkkaamassa Juho Jussilan tehtaanmyymälään, se on täällä Jyväskylässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet muovimarakassit on ollut muskarissa ihan lemppareita :)

   Poista
 3. Tuo on niin ihanaa aikaa, kun vauva alkaa ottaa kontaktia maailmaan ja ihmettelemään kaikkea ympärillä :) Ihanaa vauva-aikaa teille!

  VastaaPoista