lauantai 28. heinäkuuta 2018

Juhlamekko loppukesän juhliin

Postiluukusta kolahti punainen kirjekuori. Kuoren sisältä paljastui kutsu elokuisiin häihin. Kutsu ei toki tullut yllätyksenä, sillä olinhan ollut taannoin morsiamen polttareissa. Se kuitenkin tuli yllätyksenä, että en tälläkään kertaa tiedä minkälaisen mekon laittaisin häihin päälle. Joku saattaa muistaa viime kesän mekko-ongelman (Melkein toivoton juhlamekon etsintä - mekko raskausmahalle) ja viime tippaan jääneen paniikkimekkoshoppailun. 

Tänä kesänä, hyvissä ajoin kolme viikkoa ennen juhlia, aloin pohtimaan minkälaisen mekon haluaisin. Pitsi ja tylli on ihan must ja väreinä vaaleanpunainen, tummansininen, minttu ja keltainen. Tässä inspiraatiokuvia mekoista, jotka ovat aivan ihania. (Mekot ja kuvat: NELLY.COM.)


Mitä mieltä te olette? Tykkäättekö?

6 kommenttia:

 1. Upeita mekkoja kaikki! Itselläkin oli viime kesänä sama dilemma, mutta lisäksi raskaus oli niin alussa ettei sitä haluttu vielä paljastaa eli mekon piti peittää kasvava masu olematta kuitenkaan ilmiselvä :D

  VastaaPoista
 2. Nättejä mekkoja. Itselläni on iso määrä erilaisia juhla-asuja kaapissa ja jos ne ei sillä hetkellä miellytä, niin tehdään uusi.

  VastaaPoista
 3. Kauniita! Rakastan itsekin pitsiä sen kaikissa muodoissa <3 se on niin upean naisellista.

  VastaaPoista
 4. Musta toi sininen pitsimekko on upea! Jos on syyshäät, niin se vois sopia tosi kauniisti.

  VastaaPoista
 5. Ompa ihania mekkoja, rakastan itsekin tuollaisia pitsisiä yläosia :) Oma lemppari on noista tuo alin, mutta jonkun mielestä varmaan tuollainen beigen/shampanjan värinen liippaisi liian läheltä morsiamen hääpuvun väriä...

  VastaaPoista
 6. Varsin näyttäviä mekkoja kaikki. Tuossa saattaa tulla valinnan vaikeus. Tsemppiä mekon etsintään ja kivoja häitä.

  VastaaPoista