keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Uudet kynnet ja tämän päivän kuulumiset

Sain vihdoin ja viimein huollettua kynteni, jotka olivat jo melko kauheassa kunnossa. Viime huollosta oli kulunut vähän turhan pitkä aika. Käyn siskoni luona huoltamassa kynnet, sillä hänellä on kaikki tarpeellinen tuohon hommaan. Istuin kolme tuntia laittamassa kynsiä ja tuon jälkeen selkäni oli siinä kunnossa, että hengittäminenkin tuntui pahalta. Ehkä pitäisi opetella kiinnittämään vielä entistä enemmän huomiota siihen, missä asennossa on. Toiseksi säännöllinen selän jumppaaminen ja venytteleminen ei olisi todellakaan pahitteeksi. Haluan nimittäin pystyä olemaan niin normaalisti kuin nyt ison mahan kanssa voi olla ja liikkumaan vielä loppuraskaudestakin.


Meillä oli tänään siivouspäivä ja ennen siskoni luokse lähtöä kerkesin järjestellä omat tavarani paikoilleen. Sovittiin Petterin kanssa, että jatketaan sitten, kun tulen takaisin. Kotiin tullessani minua kuitenkin odotti mies, joka oli siivonnut koko asunnon ja pessyt ikkunat. Oli ihana tulla puhtaaseen kotiin ja päästä hetkeksi lepäämään ilman, että olisi pitänyt heti alkaa siivoamaan. Siinä lepäillessäni kirjoittelinkin sitten ensi viikolle postauksia valmiiksi, jotta täällä ei olisi täysin hiljaista lomamatkamme ajan.
 
Illalla söimme hyvin siivouspäivän ja minun osaltani uusien kynsien kunniaksi. Teimme maailman parasta kanapastaa. Nyt kirjoitellessani tätä, vauva potki niin lujaa, että tunsin ensimmäisen kerran mahan läpi hänen potkunsa. Ihan uskomaton tunne. Pyysin Petteriä laittamaan käden mahalleni, mutta vauva rauhoittui ja lopetti potkimisen. Hän ei päässyt vielä kokemaan tuota ihmeellistä tunnetta. Posti toi meille tänään myös ihanan jumpsuitin vauvalle.  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti