keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Yhdeksän kuvaa menneisyydestä #profiilikuvahaaste

Päätin toteuttaa monessa blogissa pyörineen Mamma rimpuilee -blogin profiilikuvakuvahaasteen. Tarkoituksena oli laittaa kymmenen Facebook-profiilikuvaa viimeiseltä kymmeneltä vuodelta. Itse olen liittynyt Facebookiin vasta vuonna 2009, joten tässä yhdeksän profiilikuvaa Facebook-historiastani. 
Vuosi 2009: Tässä on ensimmäinen profiilikuva Facebookista. Ikää minulla oli tuolloin 19 ja asuin vielä äitini luona. Tuntuu, että tästä kuvasta ei ole niin älyttömän montaa vuotta kuin siitä oikeasti on, kahdeksan vuotta itse asiassa. 
Vuosi 2010: Tuona vuonna olin Inkeroisissa opiskelemassa kuvallista ilmaisua. Tykkäsin koulusta ihan hirveästi. Tästä kuvasta tuntuu taas olevan ikuisuus. 
Vuosi 2011: Kuva on otettu RUK:in kurssijuhlasta, jonne minulla oli kunnia päästä. Oikea prinsessapäivä! Muistan, että päivä oli kuuma ja aurinkoinen. Olin valvonut vuorokauden ja yhden päivän. Sen voi huomata ehkä tummista silmänalusistani. 
Vuosi 2012: Kuva on otettu, kun olin 22 -vuotias. Tuona vuonna hain opiskelemaan yliopistoon ja pääsin sisälle. Hieno vuosi sen osalta! 
Vuosi 2013: Tässä kuvassa olen Halloween -juhlissa. Meillä oli tapana pitää kavereiden kanssa bileitä nuorempana ja  teemabileet olivat meidän juttu. Alunperin esitin jotain pelottavaa tyttöä, mutta kuvaa varten olen laittanut päähäni myös tuon naamion. 
Vuosi 2014: Tässä kuvassa olen 24 -vuotias ja kuva on otettu äitini takapihalta. Muistan vieläkin tuon päivän. Haimme siskoni ja hänen kaverinsa joltain rilluttelureissulta ja menimme äitini luokse kyläilemään. 
Vuosi 2015: Tämä kuva on ajoilta, jolloin olin Kokkolassa. Olin kotilomalla ja olimme lähdössä siskoni kanssa viettämään iltaa. Hiukset olin värjäyttänyt astetta vaaleammaksi. Rakastan noita kenkiä edelleen ja odotankin, että pääsen käyttämään niitä jälleen raskauden jälkeen. Toivottavasti saan tänä kesänä yhtä hyvän rusketuksen kuin tässä profiilikuvassa.
Vuosi 2016: Tämä on kuva on viime vuodelta. Pidimme äitini kanssa pienen kuvaustuokion, kun pyysin häntä valokuvaamaan minua. Muistan, että tämä oli ensimmäinen kerta, kun pystyin jollain tavalla nauttimaan valokuvattavana olemisesta. Ja jälleen tummat hiukset.
Vuosi 2017: Tässä kuvassa ollaankin jo kuluvassa vuodessa. Kuva on otettu kevään yhtenä aurinkoisimmista päivistä. Olimme siskoni perheen kanssa grillaamassa laavulla. Hiukset olivat saaneet juuri ennen kuvan ottamista jälleen vaaleamman sävyn. 

Oli jännä selata vanhoja kuvia ja muistella menneitä vuosia. Tartu sinäkin haasteeseen ja julkaise vanhat profiilikuvasi! #profiilikuvahaaste

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti