perjantai 30. kesäkuuta 2017

Aurinkoa ja torstain kuulumisia

Täällä päin on ollut todella huonoa säätä viimeiset viikot. Joka päivä saa varautua siihen, että kohta tulee vettä. Ei ole siis ollut mitenkään otolliset ilmat lähteä ulkoilemaan. Eilen kuitenkin aurinko näyttäytyi pitkästä aikaa ja me lähdettiin päiväksi ulos. Ensin mentiin treenaamaan golfia rangelle. Oli tosi kivaa ja yllättävän rankkaa eli meni ihan urheilusta. Unohdin ottaa juotavaa mukaan ja lopussa tuntui, että pyörryn kohta. Vähän tuo pikkuinen möhömaha tuntui olevan tiellä. Jännityksellä odotankin, kuinka kankeaa liikkuminen on sitten viimeisillään. 

Golfin jälkeen käytiin hakemassa juotavaa ja päätettiin lähteä vielä pelaamaan kierros frisbeegolfia. Itse aloin olla jo aika väsynyt, joten keskittymiskyky ei ollut enää ihan mikään paras. Raskaus vaikuttaa jaksamiseen aika paljon. Ei jaksa samalla tavalla kuin ennen. Lisäksi minua vaivasi jälleen niin yleinen raskausvaiva, pissahätä. Aina, kun lähdetään jonnekin, varmistan, että pääsenhän varmasti vessaan tarvittaessa. Nyt ei ollut vessaa lähettyvillä ja olin jo ihan pulassa loppuvaiheessa.

Kunnon ulkoilu teki todella hyvää ja nukuinkin viime yönä pitkästä aikaa kunnolla. Muutaman viikon ajan olen saanut unta vasta yhden-kahden aikaan ja herännyt olen jo viiden-kuuden aikaan. Viime yönä menin nukkumaan joskus yhden aikaan ja heräsin vasta yhdeksältä. Onneksi nyt on luvattu parempia ilmoja ja päästään olemaan enemmän ulkona, jospa ne yöunetkin parantuisi sillä. 


Oikein mukavaa perjantaita ja nauttikaa auringosta!

8 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisiä kuvia :) Itsekin golfaan, mutta en osaisi kuvitella golfaamista mahan kanssa. Onnistuuko lyöminen helposti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän itsekin epäilin golfia tämän mahan kanssa, mutta kohtuu hyvin sujui. Kyllähän maha toki vähän tiellä oli lyödessä :D

   Poista
 2. Golffi on kyllä sellanen laji, jota en ole koskaan tajunnut :D Frisbeegolf menee samaan kategoriaan, en vaan diggaile ollenkaan!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehen mukana mäkin oon näistä innostunut, ennen sitä en oo kovin paljon näitä harrastanut :D

   Poista
 3. Kuulostaa mukavalle tekemiselle. Ei ihme että alkoi väsyttämään. Ihanaa odotusaikaa! ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä näin raskaana ollessa alkaa väsyttämään paljon nopeammin. Kiitos pajon! :)

   Poista
 4. Ihanan aktiivisen päivän olette viettäneet. :) Muistan omasta raskaudestani olleeni kyllä niin väsynyt ja uupunut jatkuvasti ettei tuollaisesta olisi varmasti tullut yhtään mitään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuon päivän aikana muutaman kerran tuli itsellekin olo, että nyt ei kyllä jaksais enää :D

   Poista