sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Juhannustunnelmia

Meillä ei ollut mitään erityisiä juhannussuunnitelmia, vaan ajateltiin mennä ihan spontaanisti. Tärkeintä oli päästä grillaamaan ja juhannussaunaan. Aattona nukuttiin pitkään ja pikku hiljaa herättyämme alettiin tekemään lähtöä äitini luokse. Oltiin sovittu edellisiltana, että mentäisiin sinne viettämään aattoa. Tehtiin ruokaa, syötiin ja juteltiin. Oltiin ihan rauhakseltaan, vaikka vipinääkin riitti lasten toimesta, kun kolme pikkupoikaa nautti yhteisistä leikeistä. Illalla lähdimme käymään Petterin kanssa katsomassa pikaisesti kokkoa. Kokon jälkeen pääsimme saunaan. Kyllä puusauna voittaa meidän oman kerrostalosaunan. Kello oli jo yli puolen yön, kun lähdimme ajamaan kotiin. 
Juhannuspäivänä sää oli kylmä ja sateinen, joten me katsottiin parhaaksi viettää sitä lähinnä sisätiloissa kotona. Katsottiin Netflixiä ja syötiin lasagnea. Ei kovin perinteinen juhannuspäivä, mutta tänä vuonna tällä tavalla. Ensi vuonna meillä onkin sitten vajaa vuoden ikäinen lapsonen mukana juhannusta viettämässä 💜 Odotan oikein kaikkia juhlapyhiä, kun ne voi jakaa pienen ihmisen kanssa perheenä. Eilen juuri mietin, että jouluun on puoli vuotta ja silloin pikkuisemme on melkein kolmen kuukauden ikäinen. Ja siitä havahduin siihen, että laskettuun aikaan on enää pikkusen reilu kolme kuukautta. Ihanan jännää.  
Tällä hetkellä katselemme yleisurheilun joukkue-EM -kisoja. Yleisurheilu on yksi harvoista urheilulajeista, joita jaksan seurata, joten kesä on siitä kivaa aikaa, että kisoja riittää katsottavaksi. Tänään otan rennosti, sillä huomenna olisi alettava jälleen ahertaa kesäkurssien parissa. Luvassa olisi heinäkuun loppuun mennessä kaksi erityispedagogiikan kurssia ja elokuussa englanninkurssi. Syyskuussa alkaakin sitten äitiysloma. 

Miten teidän juhannus meni? 
Oikein rentouttavaa sunnuntai-illan jatkoa!

2 kommenttia:

 1. Kivasti ja rennolla otteella meni meidänkin juhannus, blogin puolella tunnelmia myös. :) Puusauna oli kyllä mahtavuutta. Juhlapyhät saa, vallankin ne ensimmäiset, ihan uuden merkityksen kun se pieni ihminen on niissä mukana. :) *<3
  http://viivyvierellain.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puusaunan voittanutta ei ole! :) Odotan innolla juhlapyhiä meidän pikkuisen kanssa <3

   Poista