keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Kypros - mahtava loma takana

Kyproksen matkamme oli ihana ja onnistunut. Saimme nauttia viikon ajan kolmenkymmenen asteen lämmöstä ja auringonpaisteesta. Sitä todellakin kaipasi pitkän ja kylmän kevään jälkeen. Lähtiessämme Suomesta sää oli harmaa ja sateinen, laskeutuessamme Kyprokselle aurinko paistoi eikä sateista ollut tietoakaan. Meillä ei ollut suurempia suunnitelmia matkan ajalle, sillä ajattelimme mennä täysin sen hetkisen tunteen mukaan. Halusimme täysin paineettoman loman ja sen me kyllä saimme. 

Olimme Kyproksen Protaraksella ja voin suositella paikkaa muillekin. Paikka oli kaunis, viihtyisä ja sopivan rauhallinen. Hienointa oli mahtavat rannat ja todella kirkas merivesi sekä tietenkin täydellinen sää. Pienoinen pettymys oli ruoka, joka ei tehnyt minuun kovin suurta vaikutusta. Tosin jouduin jättämään väliin usemman ruuan raskauden vuoksi ja muun muassa rakastamani fetasalaatti jäi maistamatta. Iso plussa myös siitä, että me emme ainakaan törmänneet ällöttäviin ötököihin. Lähdemme varmasti toisenkin kerran Kyprokselle! 

Loman aikana olimme rannalla ja uimme meressä joka päivä. Kävimme veneretkellä merellä katselemassa nähtävyyksiä ja uimassa laguunilla. Kävelimme pitkin kaupunkia ja söimme kaikesta huolimatta hyvin. Kipusimme kukkulalle katselemaan auringonlaskua. Yhtenä päivänä lähdimme pienelle rannalle vähän kauemmaksi, tästä kirjoitinkin jo edellisessä postauksessa. Välillä jäimme hotellin uima-altaalle makoilemaan aurinkoon ja pulahtamaan altaaseen. Todella rentouttava  ja meidän näköinen loma. 

1 kommentti: