keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Kengät kuin sukat - Sprox -tennarit

Kaupallinen yhteistyö: Color4care
"Kun sujautin ensimmäisen kerran nämä tennarit jalkaan, tuntui kuin olisin pukenut tukevat urheilusukat jalkaan. Ihana tunne!"
Color4caren tennarit sopivat niin  töihin kuin vapaa-ajallekin. Minulle sopiviksi malleiksi valikoitui Sprox Athelic Sport -tennarit.  Niitä voi käyttää työmatkoilla, työajalla, kaupungilla tai vaikka salilla treenaamisessa. Siis aivan kaikkialla. Kengät on tehty verkko-materiaalista, joten ne ovat hengittävät ja pitävät jalat raikkaana pitkänkin päivän. Kenkien ulkopohja on ohut, jotta ne olisivat mahdollisimman kevyet käytössä. Kengät on tehty kestävistä materiaaleista ja erityispohjat antavat tukea ja joustavuutta.
Tennarit pääsivät minulla heti ensimmäisellä käyttökerralla kovaan testiin, sillä raskaus ja Ikea ovat yhdistelmä, joka vaatii kengiltä paljon. Raskaana Ikeassa tallustaessa kenkien täytyy olla supermukavat, pehmeät, kevyet ja tukevat, unohtamatta tietenkään ulkonäköä. Paljon vaatimuksia yhdille kengille. Laitoin tennarit jalkaan ja totesin, että onpas kevyet kengät. Kengät eivät todellakaan paina mitään. Lupaavaa. Keveydestä huolimatta kengät tuntuivat tukevilta ja pohja tarpeeksi paksulta estämään jalkapohjien kipeytymisen. Jalat eivät väsyneet koko päivänä ja kierroksen jälkeen olisin voinut tehdä samanmoisen lenkin uudestaan. Voin sanoa, että kaikki vaatimukset täyttyivät. Näitä tennareita tulen käyttämään aivan varmasti vielä monta kertaa.
Kengissä ei ole nauhoja, mistä iso plussa loppuraskautta ajatellen. Kengät voi laittaa helposti jalkaan seisovilteen kenkälusikan avulla. Suosittelen kenkiä siis niillekin, joiden on hankala kumartua sitomaan nauhoja. Kenkien koosta täytyy mainita sen verran, että minulla on todella kapea ja matala jalka, ja kengät ovat ohuen sukan kanssa aavistuksen leveät minun jalkaani. Ne sopivat siis oikein hyvin myös leveälestisempään ja korkeampaan jalkaan. Kenkien materiaali mukailee jalan muotoja ja tekee niistä istuvat lähes kaiken muotoisille jaloille. Hyvin kapea- ja matalajalkaisten kannattaa kuitenkin ottaa huomioon kenkiä valitessa lestin leveys. Sprox -tennarivalikoimasta löytyy myös nauhallinen malli, jota voi kiristää tarvittaessa enemmän.
Sprox -tennareista saa vielä enemmän irti käyttämällä niiden kanssa kunnon sukkia. Color4caren aivan ihanat tukisukat sopii kenkien kanssa täydellisesti. Nämä eivät ole mitä tahansa tylsiä nuden värisiä tukisukkia vaan niiden kuosit ovat värikkäitä ja persoonallisia. Tukisukat lisäävät verenkiertoa jaloissa sekä estävät turvotusta ja auttavat väsyneitä jalkoja, koska ne antavat miellyttävää hierontaa. Tukisukat ovat todella hyviä esimerkiksi pitkien työpäivien aikana, urheilussa, lentomatkoilla tai raskaana ollessa.
 
Color4care on yritys, jonka tavoitteena on antaa meille asiakkaille tuotteita, jotka tuovat väriä ja iloa päivään sekä antavat mahdollisuuden persoonallisuuteen, ja näissä tavoitteitta he kyllä ovat onnistuneet. Suosittelen käymään yrityksen nettisivuilla ja vilkaisemaan heidän laajaa valikoimaa niin työhön kuin vapaa-ajalle. Heiltä löytyy todella kivoja tuotteita niin hoitoalan henkilökunnalle kuin meille muillekin.
 
Onko Color4care ennestään tuttu?

10 kommenttia:

 1. Ihan super kivat noi kengät!😍

  VastaaPoista
 2. Enpä ole tästä merkistä kuullutkaan. Vaikuttaa hyviltä kengiltä. Pitää tutustua tarkemmin. Minulle kengissä tärkeintä on mukavuus. Toki kiva ulkonäkö on myös hyväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin oli aluksi ihan uusi merkki, mutta nyt kun olen päässyt tutustumaan, suosittelen kyllä tutustumaan :) Näin raskaana minullekin ensisijainen asia on mukavuus! :D

   Poista
 3. Color4care olikin mulle ihan uusi tuttavuus, täytyy perehtyä asiaan tarkemmin. Tosi kivan näköiset kengät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä tutustumaan heihin! :) Mäkin tykkään noista kengistä :)

   Poista
 4. Oi vitsit että on ensinnäkin nätit kengät ja niiden ominaisuudet kuulostavat hyvältä. Täytyy ehdottomasti käydä tutustumassa valikoimaan ja eritoten nuo kengännauhattomat kiinnostavat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tosiaan käydä katsomassa heidän valikoimaa, tosi kivoja tuotteita! :) Ja nauhattomat kengät on kyllä kätevät.

   Poista
 5. Moi,

  Noi kengät näyttää ihan super mukavilta. Pitää varmaan käydä itekkin tutustumassa valikoimaan. En kyllä ehkä oo vielä päättänyt, että pidänkö tosta väristä - ehkä liian kirjava toi kärkiosa mun makuun.

  Ite kyllä ostin just Sportamorelta tämmöset Niket (https://www.sportamore.fi/tuote/123876-nike-lunarconverge-f-svart), jotka on kyllä ihan super mukavat jalassa ja ihan tyylikkäät. Niket itellä ei kyllä oo ollu vielä ihan jokapäiväisessä käytössä, vaan lähinnä vaan kun oon menny kaupungille tms.

  Sain Niket Picodin alennuskoodilla 10 €:n alennuksella, mutta nyt näkyy olevan vielä halvempaan hintaan saatavilla :(. Voisin ostaa nyt noi Sproxit enemmän arkikengiksi, joita vois sitten käyttää leikkipuistossa ja pihalla.

  Mukava seurata tätä sun blogii, kun on itelläkin maha pystyssä :). Itellä kyllä vasta 16. rv, joten eipä maha vielä hirveesti oo kasvanu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä kurkkaamassa muitakin Color4caren tennareita, jos tuo väri ei ole omaan makuun :) Nuo Niketkin näyttää tosi kivoilta ja hyvät alennukset näyttää olevan niissä!

   Ihanaa odotusta sinulle :) Kohta se maha sieltä pompahtaa :)

   Poista